Zonnecosmetica

Het zonnen met daarop afgestemde producten raden wij altijd aan. Doordat wij erkend zonneconsultent zijn en wij veilig en verantwoord zonnen hoog in ons vaandel hebben staan, adviseren wij zowel voor de buitenzon als voor de zonnebanken een speciaal zonneproduct te gebruiken.

In praktijk blijkt echter vaak dat men nogal wat op het lichaam smeert. Van olijfolie tot walnotenolie en nog gekker. Levensgevaarlijk !!! In de buitenzon moet in Nederland al minimaal factor 12 gebruikt worden en hoe zuidelijker hoe hoger de factor (dat wil echt niet zeggen dat je niet bruin wordt…). Voor de buitenzon verkopen wij zonnecrèmes van o.a. La Colline, Murad, Cell fusion en Australian Gold.

 

Op een zonnebank mag je geen zonnefactor gebruiken, omdat het hier om technologie gaat. Wij weten wat de lampen doen en geven advies op maat. Je zou dan dat proces met een factor stopzetten of vertragen. Op de zonnebanken gebruiken wij meerdere merken producten, zoals Australian Gold, Powertan, Devoted, Designers skin en het populaire merk Ed Hardy! Het versnelt de bruining, verzorgt de huid, houdt de bruining langer vast en zorgt voor een lekkere geur, zodat de ‘zonnebankgeur’ geabsorbeerd wordt...