Zonnestudio

Erkend zonneconsulent

De door de stichting Stezon in het leven geroepen professionalisering van de zonnebranche wordt in Nederland niet door elke zonnestudio wenselijk geacht. Men zou zich dan namelijk moeten aansluiten en een beroepsopleiding Zonneconsulent moeten volgen. Uit ervaring kunnen wij melden dat het inderdaad een pittige studie is, met diverse cursusdagen, schriftelijk en mondeling examen en een scriptie als onderdeel van het mondeling examen. Er zitten heel wat uren in.

 

Het doel is dan ook zeer belangrijk: verantwoord omgaan met zonnen op apparatuur en in de echte zon. Dat klinkt makkelijker dan het is. In een zonnestudio van een erkend zonneconsulent wordt bij het aanvangen van een zonnebankkuur altijd een uitgebreide intake gedaan. Klanten krijgen een aantal vragen voorgelegd en aan de hand van de antwoorden en de daarbij behorende punten wordt een advies op maat afgegeven.

KWF Kankerbestrijding steunt de doelstellingen van Stezon en financierde de ontwikkeling van de opleiding Zonneconsulent. Met een Zonneconsulent weet u zeker dat je verstandigkan genieten van de zon en de zonnebank. Een stuk professionaliteit!

Alle apparatuur en zonnebanklampen in onze zonnestudio voldoen aan de nieuwe EU-normering!

 

 

Meer zonnestudio