Personeelsfeestje

Relaxen met je collega's en werkgever? Dat kan!
Een personeelsfeestje al vanaf 50.= p.p.

2-10 personen

Voor bedrijven tot 10 personen is een lekker arrangement, waarbij het Turks stoombad, de hamamruimte en de luxe ligbaden privé tot jullie beschikking staan. Je kan elkaar lekker scrubben op de warme hamamplaat, lekker wat drinken en snoepen aan de bar, of bij de baden. Relaxen in het Turks stoombad, een lekker bad nemen, chillen. Dat wordt ontspannen en lachen (ook ontspannend)! Inclusief koffie, thee en sapjes en wat hapjes.
Dit arrangement is te boeken tot ca. 10 personen, a 50,= per persoon! Je bent dan ongeveer 3 uur in onze beautyfarm. Uiteraard wel op afspraak.

11-35 personen

Voor bedrijven tot ca. 35 personen is een arrangement op maat te reserveren. Onze beautyfarm is dan alleen voor jullie gereserveerd. Het Turks stoombad, de hamamruimte en de luxe ligbaden staan continue aan en worden tussendoor regelmatig schoongemaakt. Je kan elkaar of jezelf lekker scrubben op de warme hamamplaat, lekker wat drinken en snoepen aan de bar, of bij de baden. Ook de infraroodsauna staat tot jullie beschikking, evenals de zonnebanken, de relaxruimte met aromatherapie en de ontvangstruime met zithoekjes en bar.
Relaxen in het motto van dit personeelsuitje. Badkleding is toegestaan!
Ontspannen met een lach.....

favicon

Inclusief koffie, thee en sapjes en wat hapjes.
Dit arrangement is er vanaf 85,= per persoon. Jullie zijn dan ongeveer 4 uur in onze beautyfarm.

Je kunt alle arrangementen tegen meerprijs uitbreiden met een bezoek aan onze schoonheidsspecialistes, kappers, masseurs, zonnebanken etc. etc. Ook een uitgebreide lunch/dinerbuffet behoort tot de mogelijkheden. Bij het huis van de schoonheid is veel mogelijk om een personeelsuitje op maat samen te stellen.

Neemt u vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op, dan kan e.e.a. besproken worden.