Over ons

Het huis van de schoonheid

Midden in Nederland, 30 km van Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Bosch ligt het landelijke plaatsje Arkel, onder de rook van Gorinchem. Hier staat een oude appelboerderij die van binnen omgetoverd is tot een ware beauty’farm’….
Onze drive is om onze gasten het ultieme gevoel van ontspanning te geven in deze veel van ons verlangende tijd.
Wie kent het niet? Stress, drukte en onzekere tijden….. Er wordt veel van ons verwacht en we willen alles ook nog eens goed doen. Dat gaat wel eens ten koste van onszelf.
Zet een stap uit deze hectiek en verwen jezelf eens een dag, middag, avond of zomaar een uurtje (of wat) met bijvoorbeeld een ontspannende behandeling, stoombad, hamampakking, metamorfose van je coupe, aandacht, pure verwennerij. Boek er een lekkere lunch bij, neem je partner, vriendin, zus, moeder of wie dan ook mee om eens echt te genieten van Quality Time.
Wij zijn een team van enthousiaste schoonheidsspecialistes, kappers, masseurs, pedicures, personal trainers en zonneconsulenten, die graag innerlijke en uiterlijke schoonheid bewerkstelligen. Alle benodigdheden zijn in huis (van de schoonheid); de juiste apparatuur, ruimte en vakervaring.
Wij werken en behandelen uitsluitend met het hogere segment huid- en haarverzorgingsproducten.

Er kan veel…

In overleg kunt u zelf een ‘arrangement’ samenstellen, want Het huis van de schoonheid biedt u naast de vele bestaande arrangementen ook uw droomarrangement op maat.

Het huis van de schoonheid: instituut voor innerlijke én uiterlijke verzorging!