Biosilk

BioSilk van Farouk Systems USA is een haarverzorgingsmerk welke verrijkt is met natuurlijke zijde en proteïne. Natuurlijke zijde en proteïne zorgt voor een glanzende en gezonde uitstraling en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. BioSilk beschermt je haar tegen hitte, kou en vochtigheid.

BioSilk is de enige, echte haarverzorgingproductlijn die verrijkt is met natuurlijke zijde en creëert zacht, glanzend en gezond haar.

De zijde die verwerkt zit in alle BioSilk producten bevat
17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag, versterken het haar en voorkomen dagelijkse beschadiging van “styling tools” en revitaliseren het haar en zorgen voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

logo-biosilk

Biosilk heeft een rijk assortiment aan producten, waardoor het voor iedere verzorging of styling van het haar wel een product in het assortiment heeft. Zo zorgt de BioSilk Volumizing Shampoo er voor dat het haar wordt verstevigd, waardoor het volume in het haar behouden kan worden door de toegevoegde essentiële, volume gevende ingrediënten vitamine A en E.

Heeft u vragen over een van de haarverzorgingsproducten van BioSilk? of vragen over welke lijn bij uw haar het beste past? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers voor een goed advies.