Kapsalon

In ons grote beautyinstituut hebben wij tal van faciliteiten, waaronder een gezellige kapsalon.

Om up-to-date te blijven van de nieuwste trends op het gebied van kapsels en kleuren, volgen wij bijscholingen en cursussen. Elk seizoen zijn er weer nieuwe kleuren en kapseltrends, waardoor wij u altijd een advies op maat kunnen geven.

Wat biedt de kapsalon van Het huis van de schoonheid u?

    • een goed geknipte,
    • geweldig vallende,
    • intens verzorgde,
    • thuis makkelijk in model te brengen (nieuwe) coupe,
    • en een advies op maat voor u thuis.

Wij hebben een toptalent uit kappersland bij ons werken.

Zij werkt 5 dagen (di/wo/do/vrij/za) bij ons (alleen op afspraak), waaronder de dinsdag- en donderdagavond.

Onze merken

Professional Chi, Biosilk en Alter ego

Echt topmerken haarcosmetica, gespecialiseerd in professionele haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche. Kappers in meer dan 60 landen wereldwijd behandelen hun klanten met onze prachtige merken.

Zij voldoen aan onze hoge eisen en zijn voor u optimaal in verhouding prijs/kwaliteit.

Bij Het huis van de schoonheid wordt enkel behandeld met de meest hoogwaardige verzorgingslijnen voor uw huid, maar ook voor uw haar. De haarkleuringen en permanenten zijn alleen voor professionals en de verzorgingslijn voor thuisgebruik is fantastisch!

We hebben dan ook maar 1 advies: ‘U laat uw haar kleuren door een professional, gebruik dan ook thuis een professionele shampoo en conditioner’. Deze producten zijn afgestemd op de verf/spoeling/permanent die wij in onze kapsalon gebruiken en zorgen ervoor dat uw haarkleur langer mooi blijf. Veel overal verkrijgbare shampoos en verzorgingsproducten zitten bomvol chemische ingrediënten en kunnen een aanslag zijn op uw mooie haarkleur.

Onze merken hebben ook een uitgebreide, exclusieve mannenlijn.

Meer kapsalon