Orthomoleculair huidspecialiste

Jarenlange ervaring in het verbeteren van de huid en de on- en mogelijkheden die er voor handen zijn, deden mij steeds meer inzien dat het verzorgen van de huid alleen van buitenaf niet voldoende is. Mijn ontdekkingstocht naar antwoorden op mijn vele vragen, bracht mij op de orthomoleculaire huidspecialist opleiding. Wat een eyeopeners kreeg ik daar keer na keer voorgeschoteld. Niks was meer hetzelfde als daarvoor....

Logisch soms ook en zeer voor de hand liggend... Natuurlijk heeft de werking van ons darmsysteem uitwerking op onze huid, ons grootste orgaan. Natuurlijk speelt roken, drinken, onze voeding, onze leeftijd, onregelmatige diensten, onze baan, ons stressniveau, medicijnen, verwarming en airco, onze algemene gezondheid en nog heel veel meer uitwerking op onze hele lichaam, geest en huid. Wat een prachtige mogelijkheden ook om van binnenuit weer goede bouwstenen, bio-identieke vitamines en mineralen toe te voegen om een gezondere, vitalere en mooiere huid en leefstijl te creëren.

Het is een pittige opgave om uit onze voeding nog optimale hoeveelheden vitamines en mineralen te halen. Het gaat niet om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid - immers die is voor 1-99 jaar gelijk en een gemiddelde, zonder rekening te houden met alle invloeden zoals hierboven vernoemd. Samen met u en met een prachtig voedingsdagboek kunnen wij u vertellen en aantonen wat u krijgt en nodig heeft. Informeer ernaar!