Inner balance evenementen

Het huis van de schoonheid pretendeert dat het naast een instituut voor uiterlijke verzorging ook een plek is voor innerlijke verzorging. Yoga is daar een mooi voorbeeld van.

Door de persoonlijke contacten in ons instituut weten wij dat er steeds vaker behoefte en vraag is naar ‘beter in je vel zitten’. Meer energie hebben. Dingen echt loslaten, voor zover dat mogelijk is. Dingen een plaatsje geven...

Naast de yoga en personal training, organiseren wij speciale inner-balance-dagen. Dat zijn dagen die in het teken staan van echt vrij zijn. Geen klok, geen telefoon, workshops volgen, eten als medicijn voor je mooie lichaam, drinken, samen zijn maar toch op jezelf.

Spiritualiteit is een steeds meer voorkomend onderwerp van gesprek, en iets wat mensen graag willen ontdekken. Zoals eten en drinken ons lichaam voeden, wordt de geest gevoed door spiritualiteit - wat komt van het Latijnse woord 'spiritus', wat adem(halen), geest en ziel betekent.

Like ons op Facebook en houd onze website in de gaten, wanneer er weer een dag georganiseerd wordt. Bent u toe aan dichter bij jezelf zijn, dingen loslaten en weer nieuwe energie opdoen? Dan is dat zeker het proberen waard. Wees er wel snel bij, want vol=vol.

 

favicon