Liggend zonnekanon

U vindt bij ons een prachtig zonnekanon. In maximaal 12 minuten per keer kunt u daar lekker op ontspannen en genieten van het ultieme zongevoel.

Het zonnekanon is uitgerust met een gewelfde plaat, 3 supergezichtsbruiners en 40 160W lampen met uitstekende bruiningsresultaten. Daarnaast zit er een ingebouwde airconditioning in het apparaat. U kunt alles zelf in stellen, van de sterkte van de gezichtsbruiners tot het regelen van de ventilatoren voor lichaam en gezicht apart, en de stand van de airconditioning. Een schitterend apparaat met schitterende en verantwoorde bruiningsresultaten!

In onze zonnestudio (erkend zonneconsulent) wordt bij het aanvangen van een zonnebankkuur altijd een uitgebreide intake gedaan. Klanten krijgen een aantal vragen voorgelegd en aan de hand van de antwoorden en de daarbij behorende punten wordt een advies op maat afgegeven.

KWF Kankerbestrijding steunt de doelstellingen van Stezon en financierde de ontwikkeling van de opleiding Zonneconsulent. Met een Zonneconsulent weet u zeker dat je verstandig kan genieten van de zon en de zonnebank. Een stuk professionaliteit, veiligheid en zekerheid !

 

zonnestudio