Permanent make-up

Dit is een manier van opmaken die u zelf niet kunt evenaren. U zult er dag en nacht, in regen en in zonneschijn, in weer en wind, in sauna en zwembad, in sportschool en op de fiets, altijd verzorgd uit zien.

Eyeliners (onder en boven)

Met een permanent lijntje of schaduwtje accentueert u de wimpers aan de boven- en/of onderkant van uw ogen, waardoor uw ogen meer spreken. We zoeken een kleur die bij u past. Het kan nooit misstaan, want het is tegen de wimperrand, dun of voller. Ideaal voor mensen die er altijd verzorgd uit willen zien, lenzendraagsters, een ideale basis voor de rest van uw make-up.

Wenkbrauwen waren nog nooit zo mooi in model, aangepast aan uw gezicht. Ze verjongen u en geven u een perfecte uitdrukking. Ook zij verdwijnen niet in regen of bij andere natte aangelegenheden. In vele kleuren op te brengen, met een natuurlijk ogend resultaat ! Helaas is niet iedereen geboren met mooie wenkbrauwen. Velen tekenen ze elke dag opnieuw. Immers, wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van uw gezicht. Wij zijn zeer ervaren in het zetten van permanente wenkbrauwen en zullen u vooraf laten zien wat er zoal mogelijk is.

Wij zijn GGD erkend en in het bezit van de benodigde vergunning.

Informeer naar de vele mogelijkheden van Permanent Make-Up, hoe permanent het is, hoelang een behandeling duurt etc.

Wij zijn u graag van dienst.

permanent-make-up