Innerlijke schoonheid

Innerlijke schoonheid is onderdeel van de slogan van Het huis van de schoonheid. Natuurlijk zullen wij er samen met u alles aan doen om de uiterlijke schoonheid te benadrukken, maar onze natuurlijke schoonheid komt ook van binnenuit.

In onze maatschappij is het best een opgave om te voldoen aan de ons opgelegde verwachtingen.
We willen vaak een leuke ouder zijn, maar ook een leuke partner, collega, broer/zus, vriend/vriendin, zoon/dochter en ga zo maar door. Daarbij komt dat stress niet altijd te vermijden valt, door veel onzekere externe oorzaken, zoals een financiële crisis, ontslag, de overgang, ziekte etc.
Men loopt zichzelf nog wel eens voorbij. Vaak horen wij in de salon dat men zo weinig energie heeft, na een griep maar niet op wil knappen, de huid zo onrustig is, de dagen tekort zijn om alles af te hebben.

Ons lichaam geeft signalen af. Vaak negeren we die, omdat het niet uitkomt. Als moeder kán je haast niet ziek zijn....
En ga zo maar door.

Met onze behandelingen zullen wij zeker een bijdrage geven aan uw innerlijke rust, maar u kunt zelf veel meer bereiken, als u toegeeft aan wat u nodig heeft. In de loop der jaren merken wij een stijgende lijn op in de instromers bij onze yogalessen. Zo ontstond ook het idee om in samenwerking met andere experts, innerbalance dagen te organiseren. Ook geeft Adrie meditaties waarvoor u zich kunt aanmelden.
Kortom, wij vinden de balans tussen ons innerlijk en uiterlijk een uitdaging om met u aan te gaan.

Volg ons ook op Facebook en houd onze evenementen in de gaten!

 

favicon

Meer innerlijke schoonheid